Joobes ja lubadeta mees keeras Tartumaal auto katusele

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teelt välja paiskunud Saabis istus kolm inimest. Nende vigastused polnud õnneks eluohtlikud.
Teelt välja paiskunud Saabis istus kolm inimest. Nende vigastused polnud õnneks eluohtlikud. Foto: Politsei

Täna hommikul huilates üksteise sabas läbi linna kihutanud kolm kiirabiautot panid mitmeid tartlasi mõtlema, mis on juhtunud? Meedikud kiirustasid avariipaigale Luunja lähistele, kus auto koos kolme inimesega oli paiskunud teelt välja.


Õnnetus juhtus kell 9.42 Tartu-Räpina-Värksa 11. kilomeetril, kinnitas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarev. Sõiduauto Saab, mille roolis istus juhtimisõiguseta ja purjus 1976. aastal sündinud Hannes, kaotas sõiduki üle kontrolli. Auto paiskus teelt välja ja veeres üle katuse.

Lisaks juhile istus autos ka kaks kaasreisijat. Sündmuspaigalt toimetati traumapunkti 1990. aastal sündinud Rauno. Juhi ning teise kaassõitja kontrollisid meedikud üle kohapeal.

Esialgsetel andmetel olid autos viibinute turvavööd kinni. Kui suur võis olla aga auto kiirus, selle selgitab ekspertiis.

Politsei esindaja lisas, et tõenäoliselt alustatakse sõiduki juhi suhtes lisaks avarii põhjustamisele eraldi kriminaalmenetlust ka joobes juhtimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles