Lai tänav jääb kahesuunaliseks vähemalt septembri keskpaigani

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi Tartu Kroonuaia tänav on taas liikluseks avatud, jääb Lai tänav esialgu veel kahesuunaliseks, kuna linn korraldab seal täiendavaid liikluskoormuse uuringuid.


«Kuna kool on alanud, liiklustihedus tõusnud ja Kroonuaia tänav avatud, siis on nüüd just õige aeg teostada Laial tänaval veel täiendavad uuringud,» märkis abilinnapea Margus Hanson pressiesindaja vahendusel. Tema sõnul uurib linnavalitsus, kuidas mõjutab kahesuunaline liiklus Laial tänaval müra- ja vibratsioonitaset. Samuti viiakse läbi liiklusloendus.

Uuringuid tehakse nii tipptundidel kui ka öisel ajal.

Hansoni kinnitusel on rae eesmärk tagada kogu linnas sujuv liiklus ning uuringute ülesandeks on hinnata, kuidas mõjutab kahesuunaline Lai tänav piirkonna liiklust ning millise koormuse see paneb tänavale.

Esialgsete plaanide järgi käivad uuringuid 13.-17. septembrini, kuid uuringute kestvus oleneb ka ilmastikuoludest. Uuringute lõppedes taastub Laial tänaval ühesuunaline liiklus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles