Tartu sulgpallurid tulid Eesti meistriteks

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segapaaride autasustamine. Esikohal Raul Must ja Kati Tolmoff, teisel kohal Karoliine Hõim ja Raul Käsner, kolmandal Kristjan Kaljurand ja Laura Tomband.
Segapaaride autasustamine. Esikohal Raul Must ja Kati Tolmoff, teisel kohal Karoliine Hõim ja Raul Käsner, kolmandal Kristjan Kaljurand ja Laura Tomband. Foto: Heiki Sorge

6. kuni 8. veebruarini peeti Tartus Annelinna spordihoones 51. Eesti meistrivõistlused sulgpallis.

Meespaarismängus tulid Raul Käsner ja Kristjan Kaljurand (TÜ ASK) Eesti meistriteks, teise koha saavutasid Karl Kivinurm ja Vahur Lukin (Tallinna Kalev) ning kolmanda Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes (Triiton).

Naispaarismängu Eesti meistriteks tulid Karoliine Hõim ja Kati Tolmoff (Triiton). Teise koha said Kati-Kreet Marran ja Sale-Liis Teesalu (Nõo SK), kolmanda Kristin Kuuba ning Helina Rüütel (Nõo SK).

Segapaarismängus saavutasid esikoha Raul Must ja Kati Tolmoff (Triiton), teise koha Raul Käsner ja Karoliine Hõim ning kolmanda Kristjan Kaljurand ja Laura Tomband.

Meesüksikmängus kuulus teine koht Mikk Järveojale, kes jäi finaalis alla Raul Mustale. Kolmanda koha saavutas Heiko Zoober (Triiton).

Naisüksikmängus teenis teise koha Karoliine Hõim, jäädes alla kolmekordseks meistriks tulnud Kati Tolmoffile. Kolmanda koha saavutas Getter Saar.

TÜ ASK-i sulgpallurid võitsid 24 medalist kümme (kolm kulda, neli hõbedat ja kolm pronksi),Triitoni sportlased viis kulda, ühe hõbeda ja kaks pronksi.

Nõo SK võitis ühe hõbeda ja kaks pronksi. Tallinna Kalev sai kaks hõbedat ja Tondiraba SK ühe pronksi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles