Waldorfi kooli uus asukoht nõuab mitmeid ehitusi

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Waldorfi gümnaasium töötab aasta algusest Kreutzwaldi tänava koolimajas maaülikooli linnaku kõrval, kus üks lahendamist vajavaid probleeme on bussiühendus.
Tartu Waldorfi gümnaasium töötab aasta algusest Kreutzwaldi tänava koolimajas maaülikooli linnaku kõrval, kus üks lahendamist vajavaid probleeme on bussiühendus. Foto: Kristjan Teedema

Pärast aastaid kestnud otsinguid on Tartu Waldorfi gümnaasium viimaks jõudnud päris oma koolimajja, kus õppetöö on käinud nüüd juba kuu aega ja on jõutud koduneda, kuid ilmsiks on tulnud ka kitsaskohad, mida lahendatakse koostöös linnaga.

Kohe pärast koolimaja ostu algasid ka Waldorfi gümnaasiumi läbirääkimised linnaga võimaliku koostöö üle, need puudutasid nii laste turvalist kooliteed kui ka ühistranspordi ümberkorraldusi.

Tartu abilinnapea Valvo Semilarski ütles, et esmased tööd puudutasid kooli lähedal oleva ülekäiguraja tähistamist ja muid turvameetmeid, näiteks uute hoiatus- ja kiiruspiirangumärkide paigaldust. Suuremad tööd on kavandatud selleks aastaks ja arutlusel on bussipeatusest kooli poole uue kergliiklustee lõigu ehitus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles