Popkooripeol kõlavad Eesti eurolaulud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavune juuni lõpus Tartu laululaval peetav arvult neljas popkooripidu pakub kuulamiseks ja kaasa laulmiseks parimaid kodumaiseid Eurovisioonilugusid.

Korraldajate teatel on 27. juunil taas teoks saav ühislaulmine võitnud nii osalejate kui publiku südamed ning koorid ootavad üritust juba pikisilmi. Huvi oli nii suur, et kooride registreerumistähtaja möödudes osalejate nimekiri tõepoolest suleti. Laulukaare-alune lihtsalt ei mahuta turvalisel moel rohkem lauljaid.

Koore saadab ka seekord Estonian Dream Big Band. Dirigendipulti astuvad Veronika Portsmuth, Janne Fridolin, Lydia Rahula, Tomi Rahula, Siim Aimla ja Lauri Breede.

Solistidena astuvad tänavusel peol üles Tanja Mihhailova, Birgit Õigemeel, Liisi Koikson, Anne Veski, Ivo Linna, Dave Benton, James Werts ja Ott Lepland.

Kontserdil kõlavad muuhulgas Eestit Eurovisioonil esindanud palad. Neist osa kannavad ette originaalesitajad, teised kõlavad jällegi uudsetes ja huvitavates kooslustes. Näiteks saab kuulda Ivo Linna ja Tanja Mihhailova duetti. Inese lauluga «Iseendale» astub üles Anne Veski ning üllatusi on teisigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles