Kaubamajas on avatud nahatöökoda

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kaubamaja esimese korruse aatriumis on ennast sisse seadnud Tallinna nahatöökoda.
Tartu kaubamaja esimese korruse aatriumis on ennast sisse seadnud Tallinna nahatöökoda. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Järgmise nädala lõpuni saavad kõik huvilised Tartu kaubamaja aatriumi pop-up poes valmistada tasuta nahast võtmehoidjaid ning randmepaelu. Kõikidele valminud esemetele saab lisada ka oma nimetähed.

Ettevõtmise taga on Tallinna Nahatöökoda OÜ, mis tegeleb taimpargitud nahast aksessuaaride valmistamisega. Pop-up poe eesmärgiks on ettevõtte juhi Mihkel Männiku sõnul aga tutvustada tartlastele ning lõuna-eestlastele oma tooteid ja ka nahatöökoda kui väga noort ettevõtet, mis on tegutsenud kõigest aasta.

«Meie kogu idee on suures osa kasutada ehtsa pinnaga allergiavaba taimpargitud nahka, mis enam kaubanduses väga levinud pole, sest poest leiab enamasti ülevärvitud ja -pressitud mustriga nahkasid,» rääkis Männik.

Praegu saab Tallinna nahatöökoja tooteid osta Tartu kaubamajas kui ka interneti vahendusel aadressilt nahk.ee. Kevadel on plaan avada pealinnas ka oma esinduspood.

Männik lisas, et sarnaste pop-up poodidega soovitakse pikemas perspektiivis jõuda ka üle Euroopa.

Pood on Tartu kaubamajas 06.-21. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles