Teadmata kadunud mehe auto tõmmati Emajõest välja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõest välja tõmmatud Saab, mis kuulub muusik Martin Matt'ile.
Emajõest välja tõmmatud Saab, mis kuulub muusik Martin Matt'ile. Foto: Politsei

Täna pärastlõunal lasi politsei Tartumaal Puhja vallas tõmmata Emajõest välja sõiduauto Saab, millega nähti viimati liiklemas muusik Martin Matti. Otsitavat meest sõidukist ei leitud.

Teadaolevalt on mees varem just selles kohas kalal käinud, mistõttu korraldasid Maremarki klubi tuukrid pärast tema kadunuks jäämist mitmel korral sukeldumisi. Jõepõhjast sõiduautot esialgu leida ei õnnestunud.

Jääolude paranedes kontrolliti eile jõge taas sonariga. Ühte kahtlustäratavat objekti tuvastades veenduti, et otsitav masin oli jõepõhjas umbes 80 meetri kaugusel Reku parvekohast. Leidmise hetkel olid sõiduki kõik aknad avatud, autos kedagi ei olnud. Praeguseks on auto jõest välja tõmmatud ja toimetatud politseijaoskonna juurde edasiseks uurimiseks.

Tartu politseijaoskonnajuht Veiko Järva kinnitas, et leitud sõiduki juhtimishoobade asendite põhjal võib esmaselt järeldada, et auto sõitis Emajõkke ning kandus seejärel jõeveega hulga maad allavoolu. Et isikut sõidukist ei leitud, jätkab politsei tööd kadunuks jäänud Martini leidmiseks.

Autol oli käik sees, turvavöö oli aga kinnitamata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles