Saalihokikoondis jäi Hollandile alla

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondis enne mängu Poolaga.
Koondis enne mängu Poolaga. Foto: Erakogu

Poolas Poznanis peetud saalihoki MMi valikturniiril olid eile õhtul vastamisi seni kõik kohtumised kaotanud Eesti ja Holland.

Mäng lõppes Eesti kaotusega 4:5 (0:2, 2:0, 2:3), mis tähendas kahe parema neljanda koha saavutanud Euroopa naiskondade valikturniiride arvestuses, et Holland tagas selle võiduga pääsu detsembrikuus Soomes toimuvale 16 naiskonna MMi finaalturniirile. 

Eesti naiskond oli 17 minutit enne kohtumise lõppu eduseisus 3:2 ja kaheksa minutit enne lõppu 4:3, kuid lõpusireeni kõlades juhtis Holland 5:4.

Eesti väravate autoriteks olid mängu parimaks tunnistatud Kati Kütisaar (sööt Kristel Kopel), Liina Luih (Katrin Kivirand), Ia Kaugesaar (Kati Kütisaar) ja Edith Pärnik (Ia Kaugesaar).

Seega kujunes valikturniiri lõppjärjestus täpselt selliseks, nagu oli naiskondade maailmareitingute järjestus enne selle algust: Rootsi (1), Poola (7), Saksamaa (8), Holland (14), Eesti (18). 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles