Botaanikaaias peatub rändnäitus

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli botaanikaaias saab uudistada looduskaitseteemalist rändnäitust "Hoia, mida armastad!"
Tartu ülikooli botaanikaaias saab uudistada looduskaitseteemalist rändnäitust "Hoia, mida armastad!" Foto: Keskkonnaamet

Tartu ülikooli botaanikaaias saab uudistada Eesti looduskaitse 100. aastapäevale pühendatud rändnäitust «Hoia, mida armastad!».

Näituse eesmärk on pöörata tähelepanu meie looduse mitmekesisusele ja kaitsele, eriti oodatakse väljapanekuga tutvuma üldhariduskoolide õpilasi.

Huvilised saavad näitusel teada, miks on tarvis loodust kaitsta ning mida, keda ja kuidas looduses kaitsta ning kuidas looduses käituda.

Lisaks võib mänguliste vahenditega otsida näiteks loomakodusid, aidata loomi neid varitsevatest ohtudest mööda, võrrelda meie kodude mõju keskkonnale ja mängida lõbusat looduskaitseteemalist põrandamängu.

Keskkonnaameti teatel koostasid väljapaneku stendid Arne Ader ja Urmas Tartes, mängulised eksponaadid valmisid Anneli Ehlvesti, Epp Margna ja Toomas Kalve koostöös.

Näituse valmimisele aitasid kaasa Ann Marvet, Tarmo Evestus, Margit Turb, Marika Arro, Herdis Fridolin, Maris Kivistik, Lauri Klein, Reet Kristian, Lilika Käis, Priit Pajusalu, Reigo Roasto, Jaanus Tanilsoo ja Uudo Timm.

Rändnäitust «Hoia, mida armastad!» võib botaanikaaias uudistada 12. veebruarini iga päev kell 10–17.

Mööda Eestist liikuv väljapanek valmis keskkonnaameti eestvõtmisel ja Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) toel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles