Võrkpalli Balti liiga jaanuarikuu parim mängija on Robert Täht

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank ja Itaalia klubi CMC Ravenna meeskonna kohtumine Challenge Cupil. Robert Täht (nr 12).
Tartu Bigbank ja Itaalia klubi CMC Ravenna meeskonna kohtumine Challenge Cupil. Robert Täht (nr 12). Foto: Margus Ansu

Schenker liiga jaanuarikuu parimaks mängijaks valiti Robert Täht, kes hõivas kõrge koha nii kogutud punktide, efektiivsuse kui ka serviässade arvestuses.

Bigbank Tartu võitis Tähe abiga jaanuaris kuuest mängust viis, jäädes ainsas vastasseisus võõrsil 1:3 alla Läti esiklubile RTU/Robežsardzele.

Täht kogus nendes kohtumistes kokku 106 punkti, mis andis paremusjärjestuses viienda koha. Kasutegurit +65 näidanud jaanuarikuu parim mängija hõivas nimetatud näitajaga neljanda koha.

106-st punktist kümme pallingu abil teeninud Täht saavutas parimate servijate pingereas kuuenda koha. Samuti oli igati korralik eestlase rünnakuefektiivsus (53,2%).

Läti meeskondade hulgast nimetati parimaks Armands Abolins. Ozolnieki Poliursi nurgaründaja Armands Abolins kogus seitsmes Schenker Liiga voorus 107 punkti (viies näitaja), näidates kasutegurit +45 (8.).

Oktoobris valiti parimateks Selver Tallinna diagonaalründaja Lincoln Williams ja Ozolnieki Poliursi temporündaja Raimonds Vilmanis.

Novembris olid parimad temporündajad - Pärnu Võrkpalliklubi Tamar Nassar ja RTU/Robežsardze Janis Vavers. Detsembris osutusid väljavalituteks  diagonaalründajad - Pärnu esinduse Hindrek Pulk ja Ozolnieki võistkonna Gatis Augustans.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles