Haldjapere ootab Eesti-teemalisi kaunistusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kastani tänaval tegutsev Haldjapere mängumaa kutsub osalema Eesti vabariigi sünnipäevale pühendatud kaunistuste võistlusel.

Võistlusel osalemiseks tuleb kõigepealt valmistada Eesti sünnipäeva teemalised kaunistused. Seejärel tuleks kaunistustega ehtida oma kodu, õu, lasteaiarühm või klassituba. Kaunistatud ruumist tuleks teha foto ning saata see Haldjaperele.

 

«Me ei pane nendele kaunistustele mingisuguseid piiranguid. Lapsed võiks need ise välja mõelda,» ütles Haldjapere esindaja Kristi Terep. Ta märkis, et esimesed tööd on juba laekunud.

 

«Näiteks ühed lapsed tegid kaunistuseks Eesti värvidega kosmoserakette,» lausus Terep. Ta selgitas, et võistluse eesmärk on panna lapsed juba maast madalast armastama Eestit ja rahvusvärve.

 

Saadetud fotodest pannakse 23. veebruaril üles virtuaalnäitus ning kõigi osalejate vahel loositakse välja auhinnad. Internetti üles pandud tööde poolt saab hääletada 24.–28. veebruarini. Võitja tehakse teatavaks 2. märtsil. Osalema on oodatud pered, sõpruskonnad, lasteaiarühmad, klassid ning väikesed ja suured lapsed koos emade ja isadega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles