Eesti saalihokikoondis asub täna Poolas võistlema

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondis enne mängu Poolaga.
Koondis enne mängu Poolaga. Foto: Erakogu

Tänasest peetakse Poolas saalihoki maailmameistrivõistluste kvalifikatsioon. Eesti, kes on praegu maailmas 18. kohal, mängib Rootsi (1.), Poola (7.), Saksamaa (8.) ja Hollandiga (14. koht). 

Praegu käib Eestil esimene mäng Saksamaaga, seda näeb siit. Kogu mäng pannakse järelvaatamiseks üles siia.

Homme mängivad eestlased Poola ja ülehomme Rootsiga. Viimane mäng peetakse pühapäeval ja see on Hollandiga.

Euroopas toimuvast kolmest valikturniirist pääsevad 16 naiskonna finaalturniirile iga turniiri kolm parimat, lisaks ka nende turniiride kaks parimat neljanda koha saavutanud naiskonda.

Võistkonna liige Reti Väärt rääkis, et naiskond veedab palju aega koos ja enne võistlust on tunne hea. «Tänast mängu ootame suure huviga, see on kõige otsustavam mäng,» tunnistas ta.

Eile said nad Poolas teha esimese trenni ja tutvuda saaliga, tema hinnangul on naiskond esimeseks mänguks valmis. «Eesmärk on alati võit, visa lahinguta me alla ei anna. Loodame antud turniiril kindlasti saada pääsu detsembris Soomes toimuvale MMile.»

Esmaspäeval sõitsid sinna Eesti maaülikooli saalihokinaiskonna ridadest kümme sportlast: kaitsjad Kati Loid, Margit Keerutaja ja Meelike Terasmaa ning ründajad Edith Pärnik, Marian Roop, Pille Arro, Kaisa Aruaas, Diana Klavan, Reti Väärt, ja Liina Luih.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles