Rüütli tänaval avatakse ööklubi Brooklyn

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Brooklyni keskmist ruumi kaunistab Liisa Pihlaka seinamaaling. Klubi omanike sõnul peaks ruum meenutama New Yorgi metrood.
Club Brooklyni keskmist ruumi kaunistab Liisa Pihlaka seinamaaling. Klubi omanike sõnul peaks ruum meenutama New Yorgi metrood. Foto: Kristjan Teedema

Gildi ja Rüütli tänava nurgal, endise Feel Good Music Cafe ruumides avab sel reedel uksed uus ööklubi Club Brooklyn, mida omanikud nimetavad Tartu alternatiivse tantsumuusika Mekaks.

Uue ööklubi omanikeringi kuuluv Hanno Pasovs ütles, et on oma klubist unistanud juba aastaid. «Olen alati tahtnud sellist asja teha, aga nüüd olen leidnud kõrvale ka sõbrad, kes on sama asja peale mõelnud,» lausus Pasovs. Ta andis mõista, et suuresti pani teda tegutsema Feel Good Music Cafelt aasta alguses vabanenud pind.

«See on sellises kohas paiknev ruum, mida ei saa jätta kasutamata,» lausus Pasovs, kes on sellessamas kohas üritusi teinud juba seitse aastat. «Varem mängisin siin lihtsalt plaate ja korraldasin üritusi, aga Feel Goodi ajal tulin päriselt tööle ja olin programmijuht.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles