Tõrvandis muutuvad teeolud üha kehvemaks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru maantee remondi tõttu sõidab autodevoor läbi Tõrvandi.
Võru maantee remondi tõttu sõidab autodevoor läbi Tõrvandi. Foto: Kristjan Teedema

Maanteeamet kutsub autojuhte üles ettevaatlikusele liiklemisel Ülenurme vallas Tõrvandi ja Lennuvälja ristmiku vahelisel remondilõigul.

Maanteeamet vabandab Tartust Võru poole suunduvate liiklejate ees, kuna Tartu läänepoolse ümbersõidu Tõrvandi ja Lennuvälja ristmiku vahelisel remondilõigul on hoolimata pidevatest hooldustöödest sõidutingimused halvad ning lõigu läbimisel tuleb olla ettevaatlik, vahendas ameti pressiesindaja.

Muutlikud ilmaolud ja miinus- ning plusskraadide vahel kõikuv temperatuur muudavad väga kiiresti tee seisundit ning töövõtja ei ole olnud suuteline nii kiiresti tekkinuid löökauke parandama. «Maanteeamet on koostöös ehitajaga pidevalt otsinud uusi võimalusi, kuidas peatada remondilõigu seisundi halvenemist ning muuta tingimused liiklejatele paremaks,» ütles lõuna regiooni ehitusvaldkonna juht Janar Taal pressiesindaja vahendusel.

Praegu on Tartu läänepoolse ümbersõidu ehitaja alustanud Tamme tänaval tekkinud aukude  parandamist sooja asfaldiseguga. Sooja seguga uuendatakse järgmise nädala lõpuks kõik auklikuks muutunud lõigud ning kohad, kus kasutati aukude lappimiseks freespuru.

Arvestades aastaaega pole teekatet kiiremini võimalik parandada, kuna Lõuna-Eesti ükski  asfaltbetooni tehas ei tööta ning käivitamine võtaks ka minimaalselt aega kaks nädalat.

Töövõtja teeb parandustöid öisel ajal, kuna siis häirib see liiklust kõige vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles