Kergtee kasvab suvel pikemaks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastal 2010 valminud kergliiklustee algab kesklinnast ja lõppeb Vana-Ihaste esimeste majade juures. Sügiseks peaks teelõik pikenema Ihaste bussipeatuse juures asuva ringteeni.
Aastal 2010 valminud kergliiklustee algab kesklinnast ja lõppeb Vana-Ihaste esimeste majade juures. Sügiseks peaks teelõik pikenema Ihaste bussipeatuse juures asuva ringteeni. Foto: Risto Mets

Üha tiheneva liiklusega Vana-Ihaste linnajaost on juba aastaid saabunud linnavalitsusse palveid rajada peatänava äärde kõnnitee, sest praegu peavad bussilt maha astuvad inimesed turnima lumehangedes või kõnnivad lausa keset teed.

Viis aastat tagasi lasi linn ehitada 3,7 kilomeetrit pika kergliiklustee kesklinnast Vana-Ihaste esimeste majadeni. Teed hakati kohe väga aktiivselt kasutama. Esialgsest eufooriast toibununa hakati aga peagi küsima, miks lõppeb tee just seal, kus ta praegu lõppeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles