Tartu lennujaamal oli hea aasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT01: LENNUJUHTIMISTORN : ÜLENURME, EESTI, 05MAR10 -  
Pildil Tartu lennujaama lennujuhtimistorn.
ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES
TRT01: LENNUJUHTIMISTORN : ÜLENURME, EESTI, 05MAR10 - Pildil Tartu lennujaama lennujuhtimistorn. ma/Foto MARGUS ANSU POSTIMEES Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

«Möödunud aastat Tartu lennuväljal võib kokkuvõtlikult nimetada heaks,» ütles Tartu lennujaama juhataja Juhan-Johhen Ross.

Lennujaam teenindas 14 493 reisijat ja toimus  5173 lennuoperatsiooni ehk starti ja maandumist. Reisijate arv kasvas mullu võrreldes 2013. aastaga 5,7 protsenti. Regulaarlendude reisijate arv kasvas neli protsenti.

Graafikujärgsetest regulaarlendudest toimus 99,9 protsenti ja nendest 92,8 protsenti toimus maksimaalselt 15-minutilise hilinemisega võrreldes graafikujärgsete aegadega. Lennurada oli raja seisukorra tõttu (sadas jäävihma) suletud ainult ühel päeval, kokkuleppel regulaarlennu meeskonnaga regulaarlendu siiski teenindati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles