Tammeka jalgpallimeeskond alistas endise liigarivaali

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka meeskond (sinises).
Tartu Tammeka meeskond (sinises). Foto: Kristjan Teedema

Tartu jalgpallikooli Tammeka esindusmeeskond sõitis laupäeval Tallinnasse, et pidada Eesti jalgpalli liidu hallis maha järjekordne hooajaeelne kontrollkohtumine. Tammeka alistas tänavu esiliigas palliva Tallinna Kalevi 2:0.

Mullu olid Tammeka ja Kalev liigarivaalid ning tartlased võitsid neljast omavahelisest mõõduvõtust kolm. Seekordne kohtumine oli tartlastele esimene hooajaeelne kontrollmäng, millest said osa võtta kõik mullused põhitegijad. 

Platsile jooksid aasta alguses pikalt Eesti U21 koondisega Venemaal viibinud Tauno Tekko, Geir-Kristjan Suurpere ja Andre Paju. Kogemust ründes andsid 32-aastane Kristjan Tiirik ja 30-aastane Martin Hurt. Teist korda sel vahehooajal jooksis platsile Kaarel Kiidron, kaitseliinis kuulusid algkoosseisu Jürgen Lorenz ja Kevin Anderson.

Hooajaeelsed kontrollmängud jätkuvad sel nädalavahetusel, kui Tammeka on EJL-i jalgpallihallis vastamisi uuel hooajal meistriliigas palliva Pärnu linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles