Selgusid etapi paremad sulgpallurid

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Zoober.
Heiko Zoober. Foto: Kristjan Teedema

Laupäeval toimus sulgpallis Eesti noorte GP-sarja viies osavõistlus, kus osales kokku 148 sulgpallurit Lätist ja Eesti erinevatest klubidest.

Võistlus toimus Tartu ülikooli spordihoones, kus mängiti 14 sulgpalliväljakul. Mängudes  selgitati parimad viies vanuseklassis U11–19 ning viies mänguliigis (poiste ja tüdrukute üksikmängudes, paarismängudes ja segapaarismängus).

U19 vanuseklassis võitsid esikoha üksikmängudes Heiko Zoober (Triiton) ja Kati-Kreet Marran (Nõo SK) ning paarismängudes Kristin Kuuba/Helina Rüütel (Nõo SK), Heiko Zoober/Mikk Õunmaa (Triiton), segapaarismängus Mihkel Laanes/Kristin Kuuba (Triiton/Nõo SK).

U17 üksikmängudes võitsid esikohad Hannaliina Piho (TÜ ASK) ja Daniel Juht (Pärnu SK), paarismängudes Taavi Kaasik/Henry Pihlik (Triiton), Aidi Hamburg/Mari-Ann Karjus (Tondiraba SK).

U15 vanuseklassi üksikmängudes võitsid esikohad Karina Kapanen (Tartu Kalev) ja Klaus Erik Kruus (Tallinna SK). Paarismängudes võitsid kõik esikohad Triitoni noored sulgpallurid Andreas Eskor/Robert Sokman, Karina Seero/Victoria Sulbi ja Andreas Eskor/Victoria Korobova.

U13 üksikmängudes võitsid esikohad Ramona Üprus (TÜ ASK) ja Alex Kuus (Triiton). Paarismängudes Catlyn Kruus/Johanna-Violet Meier ja Anton Berik/Daniel Kornejev (kõik Triitonist).

U11 üksikmängude võitjad on Emil Pärsim (Triiton) ja Mario Kirisma (Tallinna SK).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles