Galerii: Tantsugurmee alustas tangotunniga

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval leidis restoranis Atlantis aset esimene Tantsugurmee-sündmus, mis pakkus kohaletulnutele tangoteemalise tantsutunni ja tantsuvõimaluse kuni keskööni välja, samuti viiekäigulise õhtusöögi Atlantise köögilt.

Õhtu korraldajad olid tantsukooli Prestige treenerid Martin Parmas ja Kaisa Oja-Mehine ning muusikud Gerli Padar koos ansambliga The Moon.

Kohaletunud said nautida ka, mida oskab üks lastest ja üks noortest võistlustantsupaar nii ladina-ameerika kui standardtantsudes.

Martin Parmase sõnul sündis õhtu soovist pakkuda midagi inimestele, kes on tantsukursustel käinud või kel ka ilma kursusteta tantsimine väga hästi sobib. Et nad ei peaks pärast aastavahetusballi uut pidu väga kaua ootama ega oma tantsuoskust unarusse jätma.

Atlantise restoran ei olnud laupäeva õhtul küll rahvast pungil täis, kuid kõik, kes kohale tulid, said hea muusika saatel palju liikuda, tundsid end põrandal kindlamalt tangorütmide ajal, nautisid maitseelamusi ja head seltskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles