Aafriklased näitavad taset

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Don Oneill Argeldain Kayat (vasakul) ja Ted Merly Mouyitou Biyekele (paremal) panevad ennast koos teiste testimisel olevate noormeestega veel kord proovile juba homme.
Don Oneill Argeldain Kayat (vasakul) ja Ted Merly Mouyitou Biyekele (paremal) panevad ennast koos teiste testimisel olevate noormeestega veel kord proovile juba homme. Foto: Kristjan Teedema

Nädal tagasi saabunud viis Aafrika mängijat püüavad Tartu Tammeka jalgpallimeeskonda pääseda. Otsuse nende võimaliku liitumise kohta langetab peatreener ilmselt tuleva nädala alguses.

Tartu jalgpallikooli Tammeka peatreeneri Indrek Koseri sõnul on Aafrika päritolu noormehed kõikidest treeningutest korralikult osa võtnud. Tema sõnul on Tartus kunstmuruväljakuid vähe ning praegu on need libedad ja kehva kvaliteediga. Tammeka saab neil pallitrenne teha kahel korral nädalas ja seetõttu pole proovil olevad noormehed ennast palliplatsil väga palju näidata saanud.

«Esimese mängu põhjal, mis Tallinnas oli, ei saa veel täielikku hinnangut neile praegu anda, ootame ära järgmise mängu,» rääkis Koser.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles