Miss Valentine'il astub vaibale üle 1400 võimleja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemisvõistlus Miss Valentine 2014.
Võimlemisvõistlus Miss Valentine 2014. Foto: Margus Ansu

Kuu aja pärast peetakse Tartus 21. korda Miss Valentine'i võimlemisturniiri ja rühmvõimlemise MK-etappi, millele on praeguse seisuga registreerunud üle 1400 osaleja 31 riigist.

Lisaks rohkele osalejate arvule on võistlusele registreerunud ka iluvõimlemise maailmameister Anna Rizatdinova, teatas peakorraldaja Janika Mölder. Võimlejaid on registreeritud üle 1200, koos treenerite ja delegatsioonijuhtidega küünib osalejate arv juba üle 1400, lisas ta.

Ehkki interneti teel registreerimine on küll lõppenud, näitab korraldajate kogemus, et osalejaid lisandub viimasel hetkel veelgi. Võimlemisturniir vältab 20.–22. veebruarini.

Kolme päeva jooksul astuvad teiste hulgas võistlusplatsile mitmekordne MM-medalist ja 2013. aasta rõngakava maailmameister Anna Rizatdinova Ukrainast, samuti tema võistkonnakaaslane, MM-pronks Viktoria Mazur. Registreerunud on ka maailma edetabeli seitsmes, Marina Durunda Aserbaidžaanist, USA valitsev meister Jasmine Kerber ning Aasia mängude pronksmedalist Viktoria Gorbunova Kasahstanist. Ka on kohal kogu maailma rühmvõimlemise paremik eesotsas mulluse maailmameistri Madonna naiskonnaga Venemaalt.

Peakorraldaja sõnul üllatas teda iluvõimlemise tippnimede Tartusse tuleku soov, kuna Miss Valentine'iga samal ajal peetakse Moskvas iluvõimlemise maailmakarikaetapp. «Sellised üllatused teevad meele igal juhul rõõmsaks, see on võimlemise fännidele tõeliseks maiuspalaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles