Kutsehariduskeskus valmistub suurvõistluseks

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kutsehariduskeskus
Tartu kutsehariduskeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homme saab Tartu kutsehariduskeskuses teoks juba üheksas ülekooliline kutsevõistlus «Aasta tegija», kus selgitatakse välja parimad kokku 28 erialal.

Maitseelamusi tõotavad pakkuda pagarid ja kondiitrid, kes on ametis minipirukate ja –kookide valmistamisega. Juuksurid aga teevad fantaasiasoenguid teemal «lokid ja lained lamba-aastal».

Võistluste peakorraldaja Lilia Leimani sõnul on elamusi pakkuda ka teistel erialadel. Näiteks õmblejad ja rätsepad võistlevad seekord kottide ja kosmeetikakottide õmblemises ning kaunistamises. «Ehitajatel on seekord kompleksvõistlus, kus laotakse nii aiaposti, tehakse viimistlustöid ning isegi kividega vigurjooksu,» ütles ta.

Suur osa võistlusi on homme ka pealtvaatajatele avatud ning kõik huvilised saavad tulevaste meistrite pingutustele kaasa elada. Võistluse ajakava leiab siit.

Aasta tegija 2015 pidulik auhinnatseremoonia toimub reedel kell 11.00 Kopli tänava konverentsisaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles