Ansomäe suusakeskuses hukkus eile naine

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepää külje all asuvas Ansomäe suusakeskuses peetud firma talvepäev sai eile traagilise lõpu, kui snowtubing’u rõngastesi ehitatud rongi tagant pudenenud kaks lumerõngast rajalt välja lendasid ning slaalominõlval vastu suuri männipuid põrkasid.

Õnnetuses hukkus 49-aastane naine. «Ilmselt oli surm silmapilkne. Kiirabi püüdis pikka aega küll naist elustada, aga paraku ei andnud need katsed tulemusi,» ütles Valgamaalasele politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel. Samuti vastu puud sõitnud 48-aastane naine sai vigastada.

Eile õhtul Postimehega kohtunud suusakeskuse omaniku Aivar Kullamaa sõnul juhtus õnnetus hommikul kell 11.40.

«Firmapidu, hommikune aeg, poolteist tundi oli juba hullatud. Adrenaliin oli põhjas. Ju ei osanud sõitjad enam riski hinnata,» kirjeldas Kullamaa mäel Rehe hotelli talvepäeval valitsenud õhkkonda.

Kullamaa sõnul oli mäel umbes 14 inimest ning seltskond soovis teha veel viimase laskumise. «Tehti rong, millele me seadsime arvulise piirangu. Meie kaks töötajat olid üleval ja lasid rongi rajale. Aga rongi liikuma hakates otsustasid kaks tükki veel peale minna,» meenutas Kullamaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles