Tartu suusaklubi noored näitasid nädalavahetusel taset

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu suusaklubi suusatajad.
Tartu suusaklubi suusatajad. Foto: Margus Ansu

Ligi viissada noort suusatajat tegi kaasa ETV-Swedbanki 20. hooaja teisel osavõistlusel Pariisi külas. Klubidest oli edukaim Tartu suusaklubi kolme esikohaga.

Neeruti mägedes peetud võistlustel olid seekord kavas eraldistardist klassikasõidud. Kuni 11-aastaste võistlusklassis võitis seitsmeaastase Tartu suusaklubi tüdruk Gerda Kivil, kes edestas teise koha saanud avaetapi võitjat Õnnela Rodendaud Ambla spordiklubist ühe kilomeetri pikkusel rajal 18 sekundiga.

2000. aastal sündinud ehk kuni 15-aastaste tüdrukute seas võttis esikoha Aveli Uustalu (Alutaguse suusaklubi), kes startis 3,6 kilomeetri pikkusele rajale viimasena. Ta sai Teiloora Ojaste (Karupesa Team) ajast jagu vaid ühe sekundisajandikuga.

Esikohti jätkus koguni 13 klubile ja võistlusklasse oli 18. Edukaim oli Tartu suusaklubi kolme võiduga, Alutaguse ja Ambla spordiklubi ning Karupesa Team sai igaüks kaks esikohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles