Noorte rallisari kogub osalejaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored roolis sarja avaetapp Räniküla tehnopargis.
Noored roolis sarja avaetapp Räniküla tehnopargis. Foto: Mari Kirss

Pühapäeval Räniküla tehnopargis peetud Noored roolis/Zebra Cup rallisarja avaetapp algas korraldajate hinnangul vägevalt, sest sündis osalusrekord.

Kokku lõi kaasa 45 last neljas erinevas võistlusklassis. Noori roolikeerajaid juhendasid tuntud rallisõitjad nagu Sander Pärn, Raul Jeets, Maila Vaher ja rallikrossisõitja Gert Ilves.

8 - 12aastaste tüdrukute arvestuses võitis Krisette Sander, teiseks tuli Cätriin Pikkat ja kolmandaks Catherine Kaasan. Sama vanade poiste arvestuses näitas kõige kindlamat sõitu Henri Helü, kellele järgnesid Mattias Vahtel ja Jaagup Maidla.

13 - 15aastaste tüdrukute arvestus võitis Maris Niilus, kes edestas Elis Jõelaidu ja Mariliis Vakki. Sama vanuseklassi poiste arvestusklassi oli kõige kiirem Robin Märk.l Talle järgnesid Sedrik Suurmets ja Germo Mets.

Sarja eestvedajad loodavad nüüd ilusa talveilma jätkumist, et saaks maha pidada järgmise etapi Rannaküla jäärajakeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles