Lugejakiri: tasuta või kasuta ühistransport?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: TARBUSI BUSS TARTU BUSSIJAAMAS : TARTU, EESTI, 05JAN14 -  
Pildil Tarbusi buss Tartu bussijamas.
kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA
TRT02: TARBUSI BUSS TARTU BUSSIJAAMAS : TARTU, EESTI, 05JAN14 - Pildil Tarbusi buss Tartu bussijamas. kt/Foto KRISTJAN TEEDEMA Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Hea, kui tark inimene on virk. Siis on temast palju kasu. Tark inimene võib olla ka laisk. Siis on temast vähe kasu. Muidugi leidub tarkade inimeste kõrval ... nojah, mittetarku. Pole hullu, kui inimene on mittetark ja laisk. Siis on temast vähe kahju. Kõige hullem, kui inimene on mittetark, aga see-eest virk. Siis võib tema tekitatud kahju olla üüratu.

Seda võisin tõdeda kohe uue aasta esimesel õhtul, oodates liinibussi Rannu valla Limnoloogia peatuses. Palju aastaid jõudis ainuke Limnoloogiat läbiv buss sinna kiiduväärt korralikkusega 16.10 ja 16.15 vahel. Parasjagu enne viit saabus buss Elvasse, kus Tartusse soovijad said ümber istuda kell 17 väljuvale tunnibussile või poole kuue paiku väljuvale Tartu-Tallinna rongile.

Tookord ootasime bussi kuuekesi. Et meie ühine ootus aga ootamatult pikaks venis, lahkusid mitmed tuldud teed. Heauskset ootamist jätkates meenusid kuuldused maabussiliinide põhjalikust ümberkorraldusest aastal 2015.

Millal ja milliseid muudatusi aga tehakse, ei teadnud isegi kohalikud bussijuhid. Meiegi ei silmanud peatuses vana ega uut bussiaega, üleüldse mingit teatist. Teabetahvlike bussipeatuse tähise küljes oli neitsilikult valge ja tühi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles