Linn lubab Tammekal Sepa staadionile ehitada

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka kavandatavad kunstmuruväljakud.
Tammeka kavandatavad kunstmuruväljakud. Foto: eskiis

Volikogu andis linnavalitsusele loa seada MTÜ Jalgpallikool Tammeka kasuks hoonestusõigus Sepa 15a kinnistule. Tammeka soov on rajada sinna laste ja noorte jalgpallitreeningute korraldamiseks treeningkompleks.

Kavandatav kompleks koosneb ühest täismõõtmetega kunstmurukattega väljakust ja ühest murukattega harjutusväljakust, kuni 500-kohalisest kergtribüünist ning tehnokommunikatsioonidest (veevarustus, drenaaž, välisvalgustus). Lisaks paigaldatakse kinnistule soojakud pesemis-, tualett- ja riietusruumidega. Kompleks rajatakse Tammeka ning tema toetajate rahaga, vahendas volikogu pressiesindaja.

18 730 ruutmeetri suurusele kinnistule seatava hoonestusõiguse tähtaeg on 30 aastat ning tasu 2600 eurot aastas. Jalgpallikool Tammeka ei pea tasu maksma, kui treeningkompleks on ehitatud ja saab kasutusloa hiljemalt kahe aasta jooksul pärast hoonestusõiguse seadmist.

Kuna Sepa staadionit kasutavad ümbruskonna elanikud vaba aja veetmise kohana, on Tammekal ka kohustus ühe aasta jooksul alates hoonestusõiguse seadmisest rajada staadioni vahetus läheduses asuvale Jalaka 48a kinnistule üldkasutatav mänguväljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles