Talvepealinn ootab saunamaratonile

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa saunamaraton Otepääl. Karupesa saun.
Euroopa saunamaraton Otepääl. Karupesa saun. Foto: Risto Mets / Mobiilifoto

Otepääl tuleb 22. veebruaril taas suur saunaorienteerumise võistlus. Euroopa Saunamaratonile saab end kirja panna 22. jaanuarist kuni 10. veebruarini.

Sirje Ginter, Otepää kultuurijuht ja Euroopa Saunamaratoni peakorraldaja märkis, et maratonil osalev võistkond saab olla neljaliikmeline. Alles stardipaigas jagatakse laiali saunade orienteerumiskaardid ja saunakaardid, kuhu tuleb saada saunaomanike kinnitused saunaskäigu kohta.

Kõigil võistkonnaliikmeil tuleb igas saunas leili võtta vähemalt kolm minutit. Lisaboonust (aja vähendamine) annab saunalistele jääaukudes, kümblustünnides ja teistes saunaomanike poolt välja pakutud atraktsioonides ja meelelahutuses osalemine.

Lühima ajaga kõik saunad, jääaugud ja tünnid läbinud võistkond on võitja.

Kindlasti tasub tutvuda võistluste reeglitega valla kodulehel www.otepaa.ee. Saunamaratoni start antakse 22. veebruaril Kääriku spordikeskusest kell 12. End kirja saab panna e-posti aadressil: saun@otepaa.ee. Kirjas tuleb märkida võistkonna nimi ja liikmete nimed. Registreerimine on tasuta.

Mullu osales saunamaratonil 170 võistkonda ligi 700 saunalisega vähemalt kaheksast riigist. Kiireim võistkond läbis maratoni kahe tunni ja 29 minutiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles