Ülikooli maaliõppe tulevikul lasub küsimärk

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanas anatoomikumis Toomel on käinud põhjalik remont. Kindel otsus selle kohta, kas sinna ikka kolib Tartu ülikooli kunstide osakond, sõltub maaliõppe jätkamise otsusest, mille langetab ülikooli senat praegusel semestril.
Vanas anatoomikumis Toomel on käinud põhjalik remont. Kindel otsus selle kohta, kas sinna ikka kolib Tartu ülikooli kunstide osakond, sõltub maaliõppe jätkamise otsusest, mille langetab ülikooli senat praegusel semestril. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli veebilehelt võib lugeda, et maalikunsti eriala bakalaureuse- ja magistriõppe üliõpilaste uueks koduks saab juba lähitulevikus Tartu ülikooli vana anatoomikum Toomel. See väide on aga kahtlane.

Kuidas on sellega tegelikult? «Vanasse anatoomikumi kolimise suhtes on olemas põhimõtteline otsus, aga selle realiseerimine sõltub maaliõppe jätkamise otsusest, mis tehakse senatis kevadsemestril,» vastas eile filosoofiateaduskonna dekaan professor Margit Sutrop.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles