Politsei otsib kolme liiklusõnnetuse tunnistajaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
19. jaanuaril kriipis seni tabamata sõidukijuht Tartus Tiigi 8 juures ära Honda Civicu külje.
19. jaanuaril kriipis seni tabamata sõidukijuht Tartus Tiigi 8 juures ära Honda Civicu külje. Foto: Politsei

Politsei palub kaasliiklejate abi, et selgitada välja kahe eile ja ühe täna Emajõelinnas juhtunud liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud.

Teisipäeval kella 10.07 ajal teatati politseile, et alates kella 8.30 on Tartus J.W.F.Hezeli tänaval sõidetud otsa Audi sõiduautole ning kriibitud sõiduki tagastange vasakpoolne nurk. Süüdlane lahkus sündmuskohalt, teatas Lõuna prefektuur.

Esmaspäeval, 19. jaanuaril kella 16.48 ajal teatati politseile, et Tartus Tiigi 8 vastas on päeva jooksul otsa sõidetud sõidukile Honda Civic. Sõiduki vasaku esitiiva äärel, uksel ja peegli korpusel olid kriimud. Sündmuskohal oli maas näha punase autotule tükke.

Samuti 19. jaanuaril kella 19.16 avastati, et Tartus Kaunase puiestee 8 ees parkinud sõiduki Ford Fusion tagastange on kahjustatud ning süüdlane on sündmuskohalt lahkunud.

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmusi pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot asjaolude väljaselgitamiseks, palutakse helistada politsei telefonil 110 või 6123000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles