Põlva vallavanema usaldushääletus lükkus edasi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Pelisaar
Georg Pelisaar Foto: Labert Truuväärt / SL Õhtuleht

Tänasel Põlva vallavolikogu erakorralisel istungil oli ainsa päevakorrapunktina kavas umbusalduse avaldamine vallavanem Georg Pelisaarele. Hääletus lükkus aga edasi.

Volikogu istung lükkus edasi, kuna hääletuse materjalid polnud esitatud korrektselt, märkis vallavolikogu esimees Kuldar Leis. Järgmine korraline volikogu istung on kavas 9. veebruaril. Kas vahepeal kutsutakse kokku ka erakorraline istung, pole teada.

Umbusaldusavalduse esitasid volikogule 14. jaanuaril seitse rahvaasemikku, kes heitsid vallavanemale ette dialoogi puudumist koolivõrgu ümberkujundamisel ning mänguväljaku rajamist riigi maale ehk ebaseaduslikku ehitust.

Pelisaar ise on varem Postimehele kinnitanud, et väheneva laste arvuga maakonnakeskuses on peetud koolivõrgu teemadel pikki arutelusid. Ühel hetkel otsustaski omavalitsus ühe juba varem gümnaasiumist põhikooliks muudetud õppeasutuse kaotada, kuid vald kaevati kohtusse ning esimeses kohtuastmes nõutakse endise koolivõrgu taastamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles