Rannavolle etapil selgusid parimad paarid

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naispaarid: keskel Reet Alas ja Merlin Paas, paremal Kaisa ja Liisa Soomets, vasakul Kadi ja Kaia Mägi.
Naispaarid: keskel Reet Alas ja Merlin Paas, paremal Kaisa ja Liisa Soomets, vasakul Kadi ja Kaia Mägi. Foto: Erakogu

Rannavolle karikasarja neljandal naispaaride etapil 12. jaanuaril olid 11 paari konkurentsis parimad Reet Alas ja Merlin Paas.

Suurepärast kaitsemängu ja vastupidavust (mängiti kuus mängu) näidanud võitjad mängisid finaalis üle Kaisa ja Liisa Soometsa (2:0).

Õed alustasid otsustavat kohtumist küll paremini, minnes juhtima 10:4, kuid sellele vaatamata suutsid Alas–Paas seisu võrdsustada ning geimilõpu enda poole kallutada. Soometsad ei suutnudki avageimi kaotusest toibuda ja võitjapaar kontrollis sündmuste käiku kuni mängu lõpuni.

Eelmise etapi parimad, õed Kadi ja Kaia Mägi, olid seekord edukad pronksimängus, kus alistati Anett Hollas ning Juudit Kure-Pohhomov tulemusega 2:0.

Naispaaride edetabelit juhivad endiselt õed Soometsad, kes on kogunud 70 punkti. Vaid punktiga jääb neist maha Reet Alas.

5. jaanuaril osales neljandal meespaaride turniiril kümme võistkonda, kellest parimaks osutus pikalt vigastuspausilt naasnud Tõnu Leemet koos paarilise Martin Loimiga.

Ootuspäraselt pingelises finaalis suudeti tulemusega 2:1 alistada Timo Tool ja Hanno Kuslap. Esmakordselt nelja parema hulka pääsenud Joonas Liik ning Timo Roht pronksimängus Kaimar Lompi ning Kaspar Alevi vastu enam üllatada ei suutnud ning vastu tuli võtta 0:2 kaotus.

Meespaaride edetabeli liidripositsiooni säilitas Rain Raud, teiseks tõusis Kaspar Alev. Kolmandat kohta jagavad koguni kuus meest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles