Linnapea paneb ballile põntsu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta 30. detsembril Vanemuise aastalõpuballil oli 1700 pidulist, nende seas ka Tartu linnapea Urmas Klaas.
Möödunud aasta 30. detsembril Vanemuise aastalõpuballil oli 1700 pidulist, nende seas ka Tartu linnapea Urmas Klaas. Foto: Margus Ansu

Linnapea Urmas Klaasi seisukoht, et Tartu linn võiks edaspidi Vanemuise aastalõpuballi toetamisest loobuda, tuli teatrijuhile üllatusena. Tartlased peavad tähtsaks traditsiooni hoidmist.

«Jah, see tuli mulle üllatusena ja ma arvan, et meil on põhjust (linnapeaga – toim) kohtuda. Muud ei oska ma hetkel kommenteerida. Uudis on uus, nüüd tuleb aega anda ja vaadata, mis sellest saab või ei saa,» kommenteeris Vanemuise juht Toomas Peterson eilses Tartu Postimehes ilmunud linnapea väljaütlemist.

Petersoni sõnul on tal olnud linnapeaga juttu sellest, kuidas ühte või teist elementi ballil muuta. «Aga et balli enam ei tule, sellist varianti kaalutud ei ole. Mina sellest artiklist ei lugenud ka välja, et see tingimata tähendab balli ärajätmist. Lugesin seda, et linnapea on pigem seisukohal balli enam mitte toetada. Eks me nüüd siis hakkamegi rääkima, et mida see «pigem» tähendab,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles