Pildid: Tartus saadi kokku järjekordsel palvushommikusöögil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul saadi Tartus Atlantise restoranis kokku Lõuna-Eesti palvushommikusöögiks.

Lõuna-Eesti palvushommikusöögi eesmärk on pakkuda Lõuna-Eesti arvamusliidritele kohtumisvõimalust heade mõtete jagamiseks ning omavaheliseks vestluseks, et ühendada inimesi ja valdkondi, mida keegi esindab.

Palvushommikusöök on rahvusvaheline sündmus, mida peetakse üle maailma rohkem kui 160 riigis ning igal aastal ka Euroopa Parlamendis. Detsembrikuu alguses toimus kolmeteistkümnes Eesti palvushommikusöök Toompeal riigikogu konverentsisaalis ning lisaks Tallinnale leiavad sarnased koosviibimised aset veel teistes Eesti linnades.

Kogunemiste eesmärk on tekitada dialoog sellistes kogu Eestit puudutavates küsimustes, nagu väärtushinnangud, noorsugu ja perekond. Lõuna-Eesti palvushommikusöök sünnib Eesti Evangeelse Alliansi ja Eesti Kirikute Nõukogu koostöös tegevtoimkonnaga, mida juhivad pastor Miguel Zayas, vaimulik ja eetik Meego Remmel ning misjonär Triin Rait.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles