Otepää avas tasuta bussiliini

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Et saada osa tasuta bussisõidust Otepää ja Kääriku vahel, ei pea olema valla registreeritud elanik, otsustas Otepää vallavolikogu.

Möödunud aasta lõpus kuulutas Otepää vallavalitsus välja riigihanke vallasisestel bussiliinidel vedaja leidmiseks. Riigihankele esitas parima pakkumuse AS GoBus. Vallasisene liin - Otepää-Kääriku-Otepää on uuest aastast kõigile reisijatele tasuta.

Aasta algusest alates jätkub sõitjate vedu liinil nr 73 Otepää-Kääriku-Otepää esmaspäevast reedeni (v.a riigipühad) väljumistega kell 6:40 ja 17:15 ning teisipäeval ja reedel (v.a riigipühad) väljumisega kell 10:00 (sama graafik mis siiani). Senine liin nr 75 Otepää-Truuta-Otepää tuli reisijate puudumise tõttu sulgeda.

Tasuta sõit on mõeldud kõigile. Seda saavad kasutada nii tööle sõitjad kui ka Käärikul sportimas käijad, rääkis vallavanem Kalev Laul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles