Tartu valib taas aukodanikke ja Tartu Tähe kavalere

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsus ootab 16. jaanuarini linlaste ja organisatsioonide ettepanekuid Tartu linna aukodanike ja Tartu Tähe kavaleride valimiseks.

Ettepanekuid aukodaniku nimetuse ja Tartu Tähe andmise kohta võivad teha nii eraisikuid kui ka organisatsioonid. Selleks tuleb saata linnavalitsusele kirjalik ettepanek koos kandidaadi elulooliste andmetega ning põhjendusega, miks isik võiks saada aukodanikuks või Tartu Tähe kavaleriks. Avalduse võib esitada e-postiga aadressil press@raad.tartu.ee või tavakirjaga (Tartu linnavalitsus, Raekoda, 50089 Tartu, ümbrikul märgusõna “aukodanik”).

Aukodaniku tiitli ja Tartu Tähe andmise otsustab Tartu linnavolikogu. Aukodanike ja Tartu Tähe kavaleride tiitlite ja aumärkide pidulik kätteandmine toimub Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud kontsert-aktusel 23. veebruaril 2015 Vanemuise kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles