Galerii: Tartu tänavused tegijad said kätte aukirjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsuse ja Postimehe ühisel konkursil Aasta tegu 2014 hääletasid tartlased lõppeva aasta tähtsaimaks teoks Võidu silla remondi. Peaauhinnaks maalis kunstnik Mirjam Siim lõuendile tema loodud graffiti, mis oli Võidu silla all 2013. aasta oktoobrist kuni silla tänavuse põhjaliku remondini. 

Lisaks valisid 2014. aastal olulisemateks kordaminekuteks veel Heino Elleri muusikakooli uus õppehoone, Tartu laulupoe, Rasmus Mägi hõbemedali Euroopa kergejõustikumeistrivõistlustel 400 m tõkkejooksus, Tartu bussiaegade mobiilirakenduse, autoralli Rally Estonia Tartu etapi, Lõuna päästekeskuse uue maja (Päästekeskuse ja Häirekeskuse Tartu ühishoone), Tartu ülikooli uue füüsikahoone Physicum, Karlova paadisadama, Põhjamaade üliõpilaskooride festivali ning Tartu ülikooli siirdemeditsiinikeskuse (SIME).

Kõikide nende tegude tegijad said täna keskpäeval raekoja saalis linnapea Urmas Klaasilt ja Postimehe peatoimetajalt Merit Koplilt aukirja ning Juhan Voolaiu äsjailmunud fotoalbumi "Aastaraamis Tartu".

Postimees ja Tartu linnavalitsus korraldavad aasta teo konkurssi juba 17. korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles