Alatskivil haigutab uue silla asemel ikka auk

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne jõule avanes Alatskivil selline nukker vaatepilt: maanteesilla kõrvale ehitatud ilusast jalakäijate sillast on alles vaid mälestus. Maanteeamet kinnitab, et sild taastatakse tuleval aastal.
Enne jõule avanes Alatskivil selline nukker vaatepilt: maanteesilla kõrvale ehitatud ilusast jalakäijate sillast on alles vaid mälestus. Maanteeamet kinnitab, et sild taastatakse tuleval aastal. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Alatskivi rahval jätkus mullu novembris valminud jalakäijate sillast rõõmu üürikeseks ajaks, sest uus sild kukkus varsti kokku. Ülekäigukoha taastamine on veninud, loodetavasti tehakse see töö ära tuleval suvel.

Eelmise aasta novembri lõpus valmis Alatskivil uus maanteesild ning selle kõrval kena jalgtee ja üle järve otsa viiv liimpuidust sild, millel pikkust 8,3 ja laiust pea 3,8 meetrit.

Tänavu 9. veebruari õhtul kukkus uus jalakäijate sild aga kokku: vesi oli läbi uuristanud muldkeha ja selle tagajärjel oli minema kantud suur hulk pinnast silla Kallaste poole jäävast otsast. Selle tõttu varises kokku jalakäijate silla ühe otsa betoonsammas ja osaliselt ka sillale viiv jalgtee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles