Lõuna-Eesti lood jõudsid kaante vahele

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eesti lugude ja pakkumistega raamat jõudis täna müügile.
Lõuna-Eesti lugude ja pakkumistega raamat jõudis täna müügile. Foto: Tartumaa Arendusselts

Lõuna-Eesti loodusesse ja avastamist väärt paikadesse ajakirja National Geographic kollased aknad toonud projekti «Elu kahe maailma piiril» raames on ilmunud kohalike lugude ja heade pakkumiste raamat.

Huvilised leiavad sealt kõik Lõuna-Eestist pajatavad lood, mis on koostööprojekti raames ilmunud ajakirjas National Geographic Eesti, teatas Tartumaa Arendusselts.

Raamatus on üle 300 pakkumise majutuseks, toitlustuseks, aktiivseks puhkuseks ja ka põnevatel ettevõtmistel osalemiseks. Kõik need head pakkumised kehtivad terve 2015. aasta.

Lisaks püsipakkumistele jõuavad alates aprillist veebirakenduse abil Lõuna-Eesti huvilisteni ka nädalapakkumised, mis annavad külastajatele nädala alguses võimaluse endale soetada sooduskuponge nädalavahetuseks või algavaks nädalaks.

«Lõuna-Eesti lugude ja heade pakkumiste raamat 2015» on 22. detsembrist saadaval turismiinfopunktides ja Rahva Raamatu poodides.

Lisaks avatakse jaanuari alguses Tallinnas Ülemiste keskuses fotonäitus innovatsioonist ja aktiivsest puhkusest Lõuna-Eestis. Kõigega kursis olekuks tasub külastada «Elu kahe maailma piiril» veebikodu www.visitsouthestonia.com.

Projekt «Elu kahe maailma piiril» on Lõuna-Eesti kuue maakonna ühisprojekt, mille on algatanud kohalikud Leaderi tegevusrühmad koos ajakirjaga National Geographic Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles