Tartu õpetajad kogunevad sügisfoorumile

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 24. augustil koguneb Vanemuise kontserdimajja ligi kuussada õpetajat ja koolijuhti kõigist Tartu koolidest, et kuulata oma erialade tipptegijaid. Sel aastal on foorumi teemaks «Ümbermõtlemise aeg».


Foorumil võtavad sõna kaitseminister Jaak Aaviksoo, Põhjamaade Investeerimispanga asepresident Gunnar Okk, Tartu Ülikooli professor Mati Karelson, Tartu linnavalitsuse linnaplaneerija Indrek Ranniku, Kodumaja AS juhataja Lembit Lump ning zooloog Aleksei Turovski, vahendas linnavalitsuse pressiteade.

Linna haridusosakond on seda üritust korraldanud alates 2007. aastast. Tänavu on osalemissoovist teatanud 580 osalejat ning üritusest osa saama on kutsutud ka Saaremaa koolide õpetajad.

Linnapea Urmas Kruuse sõnul on foorumi näol tegemist äärmiselt tänuväärse ettevõtmisega, mis annab õpetajatele kindlasti palju inspiratsiooni ja uusi ideid algavaks õppeaastaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles