Tartus loodi spordinõukogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsus moodustas 14liikmelise spordinõukogu, kes hakkab analüüsima Tartu linna spordielus olnud muudatusi ja kavandama edasisi arenguid.

„Viimastel kümnenditel on Tartu spordis toimunud mitmeid olulisi muutusi, nii spordi rahastamises kui ka spordirajatiste haldamisel. Kui efektiivne see on olnud ja mida annaks teha spordielu edendamiseks - need on kindlasti teemad, mida vastloodud nõukogu arutama hakkab,“ ütles spordinõukogu esimees, abilinnapea Tiia Teppan.

Teppan rõhutas, et spordinõukogu on nõuandev organ, kes analüüsib olukorda ja esitab oma ettepanekud.

Spordinõukogusse kuuluvad peale esimehe veel kultuuriosakonna juhataja Katriin Fisch-Uibopuu, sporditeenistuse juhataja Veljo Lamp, abilinnapea Vladimir Sokman, õigusteenistuse juhataja Anneli Apuhtin, linnavolikogu kultuurikomisjoni liige Tarmo Kikerpill, SA Tartu Sport nõukogu esimees Veljo Ipits, SA Tähtvere Puhkepark nõukogu esimees Toomas Kapp, MTÜ Tartu Spordiliit juhatuse esimees Andres Põhjala, Klubi Tartu Maraton juhatuse liige Madis Lepajõe, OÜ Lõuna Jää juhatuse liige Jaan Lott, Tartu Spordiseltsi Kalev juhatuse esimees Raido Mägi, MTÜ Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi juhatuse liige Harry Lemberg ja maaülikooli spordiklubi juhatuse esimees Rait Rodi.

Spordinõukogu tegutses Tartus ka aastatel 1998-2002, mil spordi rahastamisel mindi üle klubisüsteemile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles