Elva eelarve saavutas masueelse taseme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elva linnavolikogu kinnitas tänasel istungil koalitsiooni poolthäältega Elva linna 2015. aasta eelarve kogumahuga 7,98 miljonit eurot.

Elva põhitegevuse tuludeks on järgmisel aastal planeeritud 6,32 miljonit, sellest üksikisiku tulumaksu moodustab 3,34 miljonit eurot. Planeeritud on 6% tulumaksu laekumise kasv võrreldes eelmise aastaga, teatab Elva linnavalitsus.

Põhitegevuse kuludeks on kavandatud 5,97 miljonit. Investeeringute maht eelarvest on 0,6 miljonit eurot. Suurim investeering on 0,13 miljonit maksev loomemajanduskeskuse ehitusprojekt. Tänavatest kaasajastatakse järgmisel aastal Tartu maantee Kirde tänava ristmik ja mustkatte alla viiakse Mahlamäe tänav. Järgmisel aastal saab uue fassaadi Elva noortekeskuse maja.

„Elva linna 2015. aasta eelarvet võiks iseloomustada kui laenuressurssi säästvat eurorahade kaasamist ettevalmistavat eelarvet. Investeeringutest olulisim on aastaid oodatud loomemajanduskeskuse ehitusprojekti valmimine, mis on algus olemasoleva kultuurimaja juurdeehitusele,“ ütles Elva linnapea Toomas Järveoja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles