Tartumaa spordinõukogu valis aasta parimad sportlased

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Challenge Cupi kohtumine Bigbank Tartu ja CMC Ravenna vahel. Mängu võitis CMC Ravenna tulemusega 3:0. Eemal on näha peatreenerit Andrei Ojametsa.
Challenge Cupi kohtumine Bigbank Tartu ja CMC Ravenna vahel. Mängu võitis CMC Ravenna tulemusega 3:0. Eemal on näha peatreenerit Andrei Ojametsa. Foto: Margus Ansu

Parimaks meessportlaseks valiti Rasmus Haugasmägi, kes on veemoto maailma- ja Euroopa meister OSY 400 klassis, tema treener on Üllar Põvvat. Parimaks naissportlaseks valiti Erika Kirpu, kes saavutas vehklemise MMil kolmanda, naiskondlikult teise koha.

Aasta parim võistkond on Bigbank Tartu võrkpallimeeskond, kes on valitsev Eesti meister ja esineb praegu hästi Eesti-Läti ühisliigas.

Parimaks peatreeneriks osutus Andrei Ojamets, parimaks treeneriks Oliver Lüütsepp.

Tunnustused antakse üle Tartumaa spordiliidu korraldataval spordiaasta lõpetamisel 16. detsembril kell 18 Luunja kultuuri- ja vabaajakeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles