Emajõest leiti kaks uppunut

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emajõgi.
Emajõgi. Foto: Margus Ansu

Täna lõuna paiku tõid päästjad Tartus Emajõest välja umbes 40-50aastase meesterahva, kelle isikut ei ole praegu veel tuvastatud. Õhtupoolikul leiti veel teinegi surnukeha.


Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina märkis, et mehel oli seljas punane dressipluus, jalas musta värvi lühikesed püksid ning sinised botased. «Kui keegi tunneb või teab kirjeldusele vastavat inimest, siis palume võtta ühendust politsei telefonil 110,» lisas Kostina.

Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik märkis, et väljakutse Tartusse Turu tänavale Emajõe äärde saabus kell 12.14. Pärast politseipoolset olukorra fikseerimist läksid päästjad jõkke ning tõid mehe surnukeha kaldale.

Veidi hiljem saabus teade veel teisestki uppunust. 19. augustil kell 17.45 teatati häirekeskusele, et Tartus on Emajõest leitud uppunu.

Päästjad tõid veest välja vanema meesterahva surnukeha. Õnnetuse asjaolude uurimisega tegeleb politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles