Maiasmokkadele mõeldud atlase tegijad said Aasta Rosina auhinna

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Maiasmoka atlases" on teksti ja lõbusate illustratsioonide kõrval näidatud ka seda, kus asub riik, mille maiustustest käib jutt.
"Maiasmoka atlases" on teksti ja lõbusate illustratsioonide kõrval näidatud ka seda, kus asub riik, mille maiustustest käib jutt. Foto: Margus Ansu

Eesti Lastekirjanduse Keskus otsustas anda Aasta Rosina auhinna, millega tõstetakse nüüd juba 11. korda esile aasta kõige omanäolisemat lasteraamatut, seekord raamatule «Maiasmoka atlas». Teksti on kirjutanud Maris Pruuli ja illustreerinud Regina Lukk-Toompere ning kirjastanud Regio.

Põhiliselt kaartide kirjastamise alal Tartus ja samuti Tallinnas tegutseva Regio kaardilahenduste osakonna müügijuht Mirjam Parmasto teatas, et selle valiku tegi kõigist keskuse töötajaist koosnev žürii ja et auhinna üleandmine on täna õhtul.

«Maiasmoka atlas» viib lugeja 52 riigi kõige iseloomulikumate maiustuste juurde. Autorid saavad tänutäheks kilo rosinaid, preemia ja tänukirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles