Tartu Postimees ootab piparkoogist meistriteoseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On aeg lasta fantaasial lennata, sest Tartu Postimees ootab toimetusse nii piparkooke, retsepte kui ka lugusid piparkookidest. Küpsetamiseks ja võistlusest osavõtuks on kõigil aega käesoleva nädala neljapäevani.

Kel mõtteid napib, võib inspiratsiooni ammutada möödunud aasta võistluse võitja Olle Miljukovi tööst. Tema vormis piparkoogitainast Kõpu tuletorni maketi (pildil).

Taina võib osta poest või teha ise, glasuuriga on sama lugu. Võistlusest võib osa võtta rühmaga või üksi.

Lemmikpiparkookide küpsetaja saab auhinnaks Postimehe või Hello! aastatellimuse, valiku emma-kumma kasuks saab langetada võitja. Ka teistele usinatele osavõtjatele on üllatusi varuks.

Piparkoogid palume saata või tuua hiljemalt 18. detsembril Tartu Postimehe toimetusse aadressil Gildi 1. Meie uksed on lahti tööpäeviti kell 9–17. Piparkoogi juurde märkige kindlasti küpsetaja nimi ja kontaktandmed, oodatud on ka retseptid ning jutud oma piparkookide ja võistlustöö kohta. Luuleanniga õnnistatutelt ootame omaloodud luuletusi.

Parimate küpsetiste kohta saab lehest lähemalt lugeda ja pilte võistlustöödest näha pärast jõulupühi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles