Tammeka kutsub vilistlasturniirile

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka meeskond (sinises).
Tartu Tammeka meeskond (sinises). Foto: Kristjan Teedema

Tänavu möödub veerand sajandit Tartu JK Tammeka asutamisest. Juubelit tähistatakse 13. detsembril Eesti maaülikooli spordihoones, kus peetakse «Tammeka 25» vilistlasturniir saalijalgpallis.

Võistlusele on kutsutud kõik läbi aegade Tammeka noortesüsteemis mänginud jalgpallurid ning Tartu esindusklubiga seotud inimesed.

«Tammeka 25» vilistlasturniiri eesmärk on tähistada juubelit, kohtuda endiste võistkonnakaaslastega ning selgitada välja parim vilistlasmeeskond.

Noortesüsteemis jalgpallihariduse saanud mängumehed jaotatakse aastakäikude kaupa meeskondadesse ning neile pakub konkurentsi Tammeka esindus- või duubelmeeskonnas pallinud võõrmängijate võistkond.

Vilistlasturniirile oodatakse vutimehi, kelle sünniaasta jääb vahemikku 1979–1993. Tuntumatest mängumeestest on lubanud platsile tulla Aivar Anniste (võõrmängijad), Kristjan Tiirik (1982) ja Siim Tenno (1990).

Võistluse peakorraldaja, Tartu jalgpallikooli Tammeka juhatuse liikme Ken Viidebaumi sõnul on Tammekas aastate jooksul treeninud ja võistelnud enam kui tuhat noort, neist paljude tee on aga kulgenud ajapikku Tartust või jalgpallist eemale. «Meie soov on tuua Tammekast jalgpallihariduse saanud inimesed tagasi klubi juurde ning liita neid senisest enam just kogukondlikul tasandil,» sõnas ta.

Tammeka ühte esimesse treeningurühma kuulunud Viidebaum rõhutab emotsionaalsete taaskohtumiste tähtsust: «On põnev olla õlg õla kõrval spordimeestega, kellest mõnda pole üle kümne aasta näinud ja kellest mõni pole võib-olla aastaid palli puutunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles