Paarissulgede teisel etapil selgusid parimad mängijad

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner (TÜ ASK), Mikk Õunmaa ja Heiko Zoober (Triiton).
Vasakult: Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner (TÜ ASK), Mikk Õunmaa ja Heiko Zoober (Triiton). Foto: Erakogu

Tartu ülikooli spordihoones peeti 29. novembril rahvusvahelise sulgpallivõistluse «Paarissuled» II etapp, kus osales 192 sportlast Venemaalt, Lätist, Tšehhist ja Eesti erinevatest linnadest.

Mõõtu võeti viies tugevusklassis mees- ja naispaarismängudes. Kõige rohkem pakkus huvi, kas eelmise korra A-liiga võitjad suudavad oma esikohta korrata. Mõlemas finaalis läks vaja võitja selgitamiseks kolmandat otsustavat geimi.

Meespaarismängus panid oma paremuse maksma Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner (TÜ ASK), teise koha saavutasid finaali kolmegeimilises mängus Triitoni mängijad Heiko Zoober ja Mikk Õunmaa (21-18; 22-24; 21-12).

Naispaarismängus ei suutnud eelmise etapi võitjad Kati-Kreet Marran ja Sale-Liis Teeasalu (Nõo SK/Triiton) esikohta kaitsta ning pidid tunnistama Nõo SK tüdrukute Kristin Kuuba ja Helina Rüütli paremust (16-21; 21-19; 16-21).

B-liigas saavutasid esikoha Marta Kaart ja Marianne Haar (Triiton) ning Hendrik Neemre ja Tanel Namm (Triiton).

C-liiga võitjad olid Edith Rästa ja Karolin Kardmaa (TÜ ASK) ning Vahur Jaasi ja Alari Lipping (Puhja SK).

D-liigas võitsid poodiumi esikoha Viktoria Korobova ja Laura Martinson (Triiton) ning Kunnar Kalajas ja Jaan Vellemaa (Tartu).

E-liiga esikohad kuulusid Kirke-Karolin Heiterile ja Karolyn Raudsepale (Nõo SK) ning Oleg Konchakovile ja Ivan Samulenkovile Venemaalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles