Kutsehariduskeskus alustab talvist vastuvõttu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kutsehariduskeskus.
Tartu Kutsehariduskeskus. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartu kutsehariduskeskus võtab 5. detsembrist 9. jaanuarini vastu sisseastumisavaldusi kaheteistkümnele erialale.

Tavaks saanud talvist vastuvõttu iseloomustab sessioonõppe erialade rohkus, selgitas pressiteate vahendusel direktori asetäitja õppealal Liivi Raudsepp. Sessioonõpe võimaldab uute erialaoskuste omandamist või enese täiendamist töö kõrvalt, sest auditoorsed tunnid toimuvad õppesessioonide ajal. «Küll aga tuleb tähele panna, kas tegu on esma- või jätkuõppe erialaga,  mille puhul on vajalik eelnev erialane haridus või töökogemus,» lisas ta.

Sessioonõppes saab keskhariduse alusel õppida kondiitri, puhastustööde juhi, autodiagnostiku, avaliku sektori asutuse finantsisti, turismikorralduse ja turismiettevõtte juhtimise erialal. Puhastusteenindaja erialal eelneva hariduse nõuet kehtestatud ei ole.

Päevaõppes on võimalik keskhariduse alusel  omandada juuksuri- ja rätsepatöö oskused aga ka kelneri, CNC-masina operaatori ja loodusturismi eriala.

Kutsehariduskeskus pakub talvisel vastuvõtul tasuta karjäärinõustamist ja motivatsioonikirja koostamise koolitust sisseastujatele.

Aadressile Kopli 1 (B-113) saab dokumente viia tööpäeviti kell 9–15. Avalduse saab esitada ka e-vastuvõtu keskkonnas. Vastuvõtuinfot küsida  telefonil 736 1859 või khk.ee/vastuvott.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles