Bänd, kes uinutab ja äratab jälle üles

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Innersoundi liikmed Elina Hokkanen (vasakult), Karl Tammaru, Jan Kulbin ja Johannes Laas mõtlesid eile Elleri muusikakooli bändiruumis oma finaalirepertuaarile.
Innersoundi liikmed Elina Hokkanen (vasakult), Karl Tammaru, Jan Kulbin ja Johannes Laas mõtlesid eile Elleri muusikakooli bändiruumis oma finaalirepertuaarile. Foto: Kristjan Teedema

Heino Elleri muusikakooli bänd Innersound leiab, et Noortebänd on hea võimalus paljudel värsketel muusikutel oma muusikat jagada ning tänases finaalis ei peagi nad võitu tähtsaks.

Ansambli vokalist Elina Hokkanen ja kitarrist Johannes Laas avastasid eelmise aasta sügisel Tartu Jazzklubis Amy Winehouse'i teemaõhtul esinedes, et neil on omavahel väga hea muusikaline klapp. Mõni aeg hiljem kirjutasid nad koos laulu ning avastasid, et loominguline pool tuleb neil samuti üheskoos hästi välja.

Hokkanen kutsus selle aasta alguses bändiproovi veel Karl Tammaru ja Jan Kulbini ning nii sündiski dream-pop-jazz’i viljelev Innersound.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles